Boddans specialare

Inte mycket går upp mot en frasig varm macka med skinka och stekt ägg, gärna med en hel del "klet" emellan. Äter man det hela tiden ser man snart ut som en stor omelett med en klump på mitten.
Här kommer ett bra allternativ som är en egen kombinerad måltid. Som alltid i min receptsamling så kommer detta recept vara riktigt nyttigt. Lågt med fett, riktigt högt protein innehåll, mycket fibrer och smakrika.

För Boddans Specialare behöver du följande hårdvara:
1 st Spis
1 st Stekpanna (teflon) och stekspade
1 st Tallrik och verktyg
1 st Plastbunke

Ingredienser:
1 st Fiberberikat tortillabröd
1/2 Paket magert kalkon pålägg(tunna skivor)
4 äggvitor
1/2 - 1 dl Chunky Salsa

How to do!
Vrid på plattan på spisen på full effekt, placera stekpannan på rätt platta. Separera äggvitorna från ägggulorna häll ner det i plastbyttan, ta bort eventuella skal rester. Stek äggvitan på till en början hög värme, sänk sedan värmen ett steg. Förbered tortilla brödet på en tallrik, lägg ut hälften av pålägget på tunnbrödet, bred på Salsan, på med resten av pålägget.
Om du lyckas få av äggvite steket i ett stycke, så lovar jag att bjuda dig på en piggelin, skämt och sidor men det är jätte svårt. Lägg det ovanpå kallkon pålägget.

Rengör nu stekpannan med varmt vatten, stek sedan hela tortilla brödet i cirka 5-6 minuter på rätt hög värme. Servera med ett kallt glas vatten, mums!

Näringsinnehåll:
333 Kcal, 39 g Protein, 28 g Kolhydrat, 4 g Fett

Lycka till!